Om Nordic Center of Neurofeedback

Gunilla Radu, VD och ägare:

År 2006 kom jag i kontakt med metoden neurofeedback genom Dr Bodil Solberg i Norge. Hon hade då startat en mottagning och uppvisade mycket goda resultat hos barn och unga med ADHD, Tourette syndrom etc. Under mina mer än tjugo år som lärare i Malmö stad hade jag själv mött många barn och ungdomar med svårigheter att klara skolan på grund av problem med fokus och koncentration och 2009 bestämde jag mig därför för att själv utbildada mig i metoden. Efter min utbildning startade jag min egen mottagning, Nordic Center of Neurofeedback och har sedan dess arbetat med neurofeedback på Medeon Science Park i Malmö.

Metoden har visat sig verksam inte bara vid ADHD, utan också vid en hel del andra symptom och tillstånd, varför jag inte enbart erbjuder neurofeedback-träning för barn utan även till vuxna.

Nordic Center of Neurofeedback har arrangerat kurser i metoden sedan 2012, och sedan 2018 är Nordic Center officiell partner till EEGInfo/BEEMedic i Sverige och Norge.

 

Vi som jobbar här

Gunilla Radu
OMC-certifierad neurofeedbackterapeut och ubildare i Othmer’s metod hos BEEMedic.  Legitimerad lärare i idrott och hälsa samt Grundare och ägare till Nordic Center of Neurofeedback AB.

Clinical course, grundkurs Norge 2009 (finansierad av Jerringfonden)
Clinical course, grundkurs Tyskland 2010
Advances in neurofeedback, theory and practice, Tyskland 2011
Clinical summit, Los Angeles USA januari 2013
Advanced course, Tyskland maj 2013, mars 2014, april 2016, maj 2019 och online i mars 2021, Neurofeedback and autism online 2022             
OMC – certifierad i Tyskland maj 2019.

Våra utbildare/föreläsare

Erlend Solberg
Skandinviens absolut mest erfarne neurofeedback-terapeut. Tillsammans med sin hustru, dr. Bodil Solberg,
har de drivit kliniken Barn og Unges Potensiale A/S i Tvedestrand, Norge, sedan 2005. Erlend föreläser på svenska och norska, då han är lika förtrogen med båda språken.

 

Bastian Palm
Ergoterapeut med egen klinik i Brackenheim, Tyskland, där han har använt neurofeedback i mer än femton år.
Bastian är ofta anlitad som tekniskt ansvarig på EEGInfo’s kurser i bl.a. Tyskland och Sverige. Med sin gedigna kliniska erfarenhet är han också en skicklig utbildare. Bastian talar tyska och engelska.

 

SAMARBETSPARTNERS