AVANCERAD KURS I NEUROFEEDBACK

Vi lär ut metoderna för Synchrony- och Alpha-Theta-träning i Othmer’s princip, med utrymme för mycket praktisk träning samt diskussioner om klinisk praxis. Senaste nytt och information om vad som är på gång inom fältet.

Målgrupp är de som gått minst en grundkurs i metoden, samt har en tids praktisk erfarenhet. Observera också att Du som kursdeltagare har genomgått minst 15 egna ILF-träningar för att Du ska kunna träna med ovanstående metoder under kursens gång.

Anmäl ditt intresse – på formuläret nedan eller per mail till [email protected]  Under rådande pandemi kan Du göra en intresseanmälan utan att den är bindande.

Plats meddelas så snart vi har planeringen klar. 

Avancerad kurs i Neurofeedback – program:

Kursen pågår 08.30 – 16.30 under tre dagar. Vi lär ut metoderna Syncrony och AlphaTheta, och stor vikt läggs på praktiska övningar, där vi tränar neurofeedback två och två, och sedan i grupp diskuterar utfall och vidare planering.

Möjligheten finns också att ha en viss ”profil” på kursen – efter önskemål från kommande deltagare. Vi kommer också att informera om senaste nytt inom Cygnet och det kommer att finnas tid för frågor samt möjlighet att få senaste versionen av Cygnet installerad på din dator.

Dag 1.
Fm:
Introduktion till Synchrony
Träningsession i neurofeedback/Synchrony nr. 1

Em:

Synchrony teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningsession i neurofeedback/Synchrony nr. 2

Dag 2.
Fm:
Introduktion till Alpha-Theta
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta nr. 1

Em:
Alpha-Theta, teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta nr. 2

Dag 3.
Fm:
Neurofeedback – aktuella och intressanta användningsområden.

Em:
Klinisk uppdatering och nya produkter
Utvärdering och avslut

Gunilla Radu
Neurofeedbackterapeut

Neurofeedback terapeut, startade Tränahjärnan&klaraskolan AB 2009, sedan 2018 Nordic Center of Neurofeedback AB. Utbildad i Othmer’s metod i Tyskland och USA, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

Roxana Sasu
Leg. Läkare/Neurofeedbackterapeut

Roxana är född och uppvuxen i Rumänien och har jobbat sida vid sida med Sue och Sigfried Othmer i Los Angeles med 13 års erfarenhet av Neurofeedback, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

Bastian Palm
Neurofeedbackterapeut

Ergoterapeut som har jobbat med neurofeedback i sin egen klinik i över 15 år ur Brackenheim, Tyskland. Bastian är ofta anlitad som tekniskt ansvarig på EEG infos kurser i bl.a. Tyskland och Sverige. Med sin gedigna bakgrund inom Neurofeedback är han även en skicklig utbildare.

SEK 12 800:- exkl. moms (med reservation för framtida kursförändringar ) Vi skickar en faktura på anmälningsavgiften SEK 800:- när vi fått din anmälan.

I priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika alla dagar.

För mer information och/eller anmälan till kursen, maila: [email protected] 

Vi vill erbjuda en hög kvalité på våra kurser. varför vi sätter hög prioritet på att förbereda oss inför ditt deltagande. Av den anledningen behöver vi i god tid veta att Du kommer. Avbokning gjord upp till 40 dagar före kursstart kan göras utan kostnad, med undantag för anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokningar gjorda mellan 10 till 40 dagar före kursstart innebär att 50% av kursavgiften måste betalas. Om avbokning görs med mindre än 10 dagars varsel, måste hela kursavgiften betalas. Avbokning ska ske skriftligt till [email protected] och blir giltig efter vår bekräftelse. Faktura på resterande belopp skickas ut i början av januari 2021.

OBS att under rådande corona-restriktioner, sätter vi allas vår hälsa främst, varför ovanstående avbokningsregler ej gäller fullt ut, då det även finns en risk för att kursen i sin helhet måste flyttas till annat datum. Prata gärna med oss om Du känner osäkerhet! 

Boka kurs

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos tränahjärnan & klaraskolan AB, i syfte att informeras om kommande utbildningar. *

Jag godkänner bokningsvilkor/avbokningspolicy samt är införstådd med att bokning är bindande. *