alpha/Theta och synchrony NEUROFEEDBACK

Vi lär ut metoderna för Synchrony och AlphaTheta som tillsammans med ILF-HD Neurofeedback utgör grunderna i Othmer’s princip. Både Synchrony och AlphaTheta är värdefulla metoder att ta till, särskilt vid PTSD, missbruk, ångest och sömnstörningar, men har också en plats i peak performance-träning. Under kursen har vi utrymme för mycket praktisk träning samt diskussioner om klinisk praxis.  Vi informerar också om nyheter och om vad som är på gång inom fältet. 

Målgrupp är de som gått minst en grundkurs i metoden, samt har en tids praktisk erfarenhet. Observera också att Du som kursdeltagare måste ha genomgått minst 15 egna ILF-träningar för att Du ska kunna träna med ovanstående metoder under kursens gång. Anmäl ditt intresse – på formuläret nedan eller per mail till [email protected] 

Vi värnar om din integritet och att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar information om dig själv. Vi utgår ifrån dataskyddsförordningen (GDPR) när det kommer till hanteringen av personuppgifter. Se under flik Avbokningspolicy.

Uppdateras så snart vi bokat nytt datum!

  

AlphaTheta/Synchrony Neurofeedback

Kursen pågår 9.00 – 16.30 under tre dagar.  Sista dagen till kl 15.00.  Vi lär ut metoderna Synchrony och AlphaTheta, och stor vikt läggs på praktiska övningar, där vi tränar de två metoderna två och två, och sedan i grupp diskuterar utfall och vidare planering. 

Vi kommer också att informera om senaste nytt vad gäller nya protokoll, programvara mm.

Dag 1.
Introduktion till Synchrony.

Vad är Synchrony och för vem? 

Träningsession i neurofeedback/Synchrony 

Efter lunch:

Synchrony teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningsession i neurofeedback/Synchrony

Dag 2.
Introduktion till Alpha-Theta
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta 

Efter lunch:
Alpha-Theta, teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta 

Dag 3.
Neurofeedback – aktuella och intressanta användningsområden.

Efter lunch:
Klinisk uppdatering och nya produkter
Utvärdering och avslut

Gunilla Radu
Neurofeedbackterapeut

Neurofeedback terapeut, startade Tränahjärnan&klaraskolan AB 2009, sedan 2018 Nordic Center of Neurofeedback AB. Utbildad i Othmer’s metod i Norge, Tyskland och USA, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

Roxana Sasu
Leg. Läkare/Neurofeedbackterapeut

Roxana är född och uppvuxen i Rumänien, sedan 2007 bosatt i USA, och har jobbat sida vid sida med paret Othmer i Los Angeles under mer än 15 år. Sedan något år tillbaka driver hon sin egen https://www.neurotopia.net/  Hon är certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

SEK 16 900:- exkl. moms. Vi skickar en faktura på anmälningsavgiften SEK 1500:- när vi fått din anmälan.

Har Du gått avancerad kurs förut? Kontakta oss för ett rabatterat pris!

I priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika alla dagar.

För mer information och/eller anmälan till kursen, maila: [email protected] 

För information om hotell/boende; ring oss gärna: Nordic Center 0708-302170

Vi vill erbjuda en hög kvalité på våra kurser. varför vi sätter hög prioritet på att förbereda oss inför ditt deltagande. Av den anledningen behöver vi i god tid veta att Du kommer. Avbokning gjord upp till 40 dagar före kursstart kan göras utan kostnad, med undantag för anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokningar gjorda mellan 10 till 40 dagar före kursstart innebär att 50% av kursavgiften måste betalas. Om avbokning görs med mindre än 10 dagars varsel, måste hela kursavgiften betalas. Avbokning ska ske skriftligt till [email protected] och blir giltig efter vår bekräftelse.

Tänk på att inte boka resor och boende innan Du fått klart besked från oss att kursen blir av!

Dataansvar

Vi behandlar personuppgifter och har därför antagit denna integritetsskyddspolicy, som talar om för dig hur vi behandlar dina uppgifter.

Kontaktinformation

Nordic Center of Neurofeedback AB är personuppgiftsansvarig, och vi ser till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med lagstiftningen.

Kontaktperson: Gunilla Radu, Medeon Science Parc, 205 12 Malmö Mobil 0708 – 302170 Mail: [email protected]

Behandling av personuppgifterVi använder uppgifter om dig för att kunna leverera såväl tjänster som produkter till dig och för att vara i kontakt med dig.

Uppgifterna vi använder inkluderar:Allmänna personuppgifter: namn, adress, telefonnummer, e-postadress och vid anmälan till kurs, även yrke och arbetsplats.

Detta händer vid behandling av ditt köp och leverans av vår tjänst (utbildning) samt vid beställning av produkter eller tjänster (webbshop och support) informeras BEEmedic/EEGInfo om dina personuppgifter.

Vi använder oss endast av relevanta personuppgifterEftersom vår tjänst är beroende av att dina uppgifter är korrekta och uppdaterade ber vi dig informera oss vid relevanta ändringar av dina uppgifter. Du kan använda kontaktinformationen ovan för att meddela oss dina ändringar.

Vi raderar dina personuppgifter när de inte längre behövsVi raderar dina personuppgifter när det inte längre är nödvändigt i förhållande till det syfte som var anledningen till vår insamling, bearbetning och lagring av dina uppgifter.Vi vidarebefordrar inte dina personuppgifter utan ditt samtycke. Vi lämnar inte vidare personuppgifter till andra aktörer än ovan nämnda, dvs (BEEmedic/EEGInfo). 

Boka kurs

    Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos tränahjärnan & klaraskolan AB, i syfte att informeras om kommande utbildningar. *

    Jag godkänner bokningsvilkor/avbokningspolicy samt är införstådd med att bokning är bindande. *