KURS I alpha/Theta och synchrony NEUROFEEDBACK

Vi lär ut metoderna för Synchrony och AlphaTheta som tillsammans med ILF-HD Neurofeedback utgör grunderna i Othmer’s princip. Både Synchrony och AlphaTheta är värdefulla metoder att ta till, särskilt vid PTSD, missbruk, ångest och sömnstörningar, men har också en plats i peak performance-träning. Under kursen har vi utrymme för mycket praktisk träning samt diskussioner om klinisk praxis.  Vi informerar också om nyheter och om vad som är på gång inom fältet. 

Målgrupp är de som gått minst en grundkurs i metoden, samt har en tids praktisk erfarenhet. Observera också att Du som kursdeltagare måste ha genomgått minst 15 egna ILF-träningar för att Du ska kunna träna med ovanstående metoder under kursens gång. 

Anmäl ditt intresse – på formuläret nedan eller per mail till [email protected]  

Siggesta gård, Värmdö, Stockholm

AlphaTheta/Synchrony Neurofeedback – program:

Kursen pågår 9.00 – 16.30 under tre dagar.  Sista dagen till kl 14.00.  Vi lär ut metoderna Synchrony och AlphaTheta, och stor vikt läggs på praktiska övningar, där vi tränar de två metoderna två och två, och sedan i grupp diskuterar utfall och vidare planering.

Vi kommer också att informera om senaste nytt vad gäller programvara mm.

Dag 1.
Introduktion till Synchrony.

Vad är Synchrony och för vem? 

Träningsession i neurofeedback/Synchrony 

Efter lunch:

Synchrony teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningsession i neurofeedback/Synchrony

Dag 2.
Introduktion till Alpha-Theta
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta 

Efter lunch:
Alpha-Theta, teori och praktik
Gruppdiskussion
Träningssession i neurofeedback/AlphaTheta 

Dag 3.
Neurofeedback – aktuella och intressanta användningsområden.

Efter lunch:
Klinisk uppdatering och nya produkter
Utvärdering och avslut

Gunilla Radu
Neurofeedbackterapeut

Neurofeedback terapeut, startade Tränahjärnan&klaraskolan AB 2009, sedan 2018 Nordic Center of Neurofeedback AB. Utbildad i Othmer’s metod i Tyskland och USA, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

Roxana Sasu
Leg. Läkare/Neurofeedbackterapeut

Roxana är född och uppvuxen i Rumänien och har jobbat sida vid sida med Sue och Sigfried Othmer i Los Angeles med 13 års erfarenhet av Neurofeedback, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

Bastian Palm
Neurofeedbackterapeut

Ergoterapeut som har jobbat med neurofeedback i sin egen klinik i över 15 år i Brackenheim, Tyskland. Bastian är ofta anlitad som tekniskt ansvarig på EEG info’s kurser i bl.a. Tyskland, Schweiz och Sverige. Med sin gedigna bakgrund inom Neurofeedback är han även en skicklig utbildare.

SEK 15 500:- exkl. moms (med reservation för framtida kursförändringar ) Vi skickar en faktura på anmälningsavgiften SEK 1000:- när vi fått din anmälan.

I priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika alla dagar.

För mer information och/eller anmälan till kursen, maila: [email protected] 

Vi vill erbjuda en hög kvalité på våra kurser. varför vi sätter hög prioritet på att förbereda oss inför ditt deltagande. Av den anledningen behöver vi i god tid veta att Du kommer. Avbokning gjord upp till 40 dagar före kursstart kan göras utan kostnad, med undantag för anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokningar gjorda mellan 10 till 40 dagar före kursstart innebär att 50% av kursavgiften måste betalas. Om avbokning görs med mindre än 10 dagars varsel, måste hela kursavgiften betalas. Avbokning ska ske skriftligt till [email protected] och blir giltig efter vår bekräftelse.

OBS att under rådande corona-restriktioner, sätter vi allas vår hälsa främst. Prata gärna med oss om Du känner osäkerhet! 

Boka kurs

    Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos tränahjärnan & klaraskolan AB, i syfte att informeras om kommande utbildningar. *

    Jag godkänner bokningsvilkor/avbokningspolicy samt är införstådd med att bokning är bindande. *