GRUNDKURS I NEUROFEEDBACK!

NYTT DATUM:  24 – 28 SEPTEMBER 2020, MALMÖ

Nu är det dags för nästa kurs på svenska i neurofeedback! Vi utbildar helt enligt Othmer’s metod genom vårt exklusiva partnerskap med EEGInfo/BEEMedic. Vår fem-dagars grundkurs ger dig den kunskap Du behöver för att  komma igång med neurofeedback direkt.

Efter genomförd grundkurs har Du möjlighet att köpa utrustning, och Du är välkommen att kontakta oss i förväg för mer information, t.ex. om den prestanda programmet kräver av din dator.

Good Morning Hotel
Stadiongatan 21
217 62 Malmö

Baskurs i neurofeedback – program:
Malmö 24 – 28 september 2020

Programmet pågår varje dag kl 08.30 – 16.30.  Sista dagen till kl 15.00 med tanke på hemresa tåg/flyg. Kursen är avsedd att lära ut metoden, varför stor vikt läggs på praktiska övningar, där vi tränar neurofeedback två och två, och sedan i grupp diskuterar utfall och vidare planering. Metoden är baserad på symptom – inte diagnos – och syftar till  att få en bättre självreglering av hjärnan. Man bör ha någon form av medicinsk/terapeutisk bakgrund för att kunna tillgodogöra sig innehållet i kursen. Detta också för att säkra ett framgångsrikt och säkert utövande i framtiden.

Dag 1.
Förmiddag:
Introduktion till neurofeedback
System och elektrodplaceringar/praktik

Eftermiddag:
Signal processing
QIK-test, Symptomtracking/praktik

Dag 2.
Förmiddag:
Startplaceringar/praktik
2-kanal ILF HD
Demonstration av en session, diskussion/reflektion i små grupper
Neurofeedback-träning

Eftermiddag:
Arousal, aktivering och träningsfrekvens
Neurofeedback-träning och diskussion/reflektion

Dag 3.
Förmiddag :
Dysregulations, lokala dysfunktioner;
Symptomtracking 2.
Neurofeedback-träning  och diskussion/reflektion

Eftermiddag:
Symptomprofiler
Neurofeedback-träning  och diskussion/reflektion

Dag 4.
Förmiddag:
Symptomprofiler forts.
Symptomtracking 3
Neurofeedback-träning och diskussion/reflektion

Eftermiddag:
Inlärda rädslor och andra beteenden/vanor
Artefakter i EEG-signal.
Neurofeedback-träning och diskussion/reflektion

Dag 5.
Förmiddag:
Intervju och behandlingsplan
Test och kommunikation av resultat.
Ytterligare neurofeedback-träning

Eftermiddag:
Test/examen och utvärdering av kursen
Exempel på komplett behandling
Qik-test 2.
Vad blir nästa steg för att utvecklas inom neurofeedback?

Efter baskursen och avklarad test, har Du tillräckliga kunskaper för att börja arbeta med metoden. Vi rekommenderar att Du ansluter till EEGInfo´s Forum på nätet, samt håller kontakt med det nätverk som finns för att hålla dig uppdaterad. Vi ser också att deltagande i EEGInfo´s fortsättningskurser är en viktig del i att bli en duktig behandlare.

Erlend Solberg
Neurofeedbackterapeut

Neurofeedback terapeut som tillsammans med sin hustru dr Bodil Solberg, driver sin klinik Barn og unges potensiale i Tvedestrand, Norge sedan 2006. Erlend är skandinaviens mest erfarne terapeut i neurofeedback, Othmer’s metod.

Gunilla Radu
Neurofeedbackterapeut

Neurofeedback terapeut, startade Tränahjärnan&klaraskolan AB 2009, sedan 2018 Nordic Center of Neurofeedback AB. Utbildad i Othmer’s metod i Tyskland och USA, certifierad utbildare, OMC (Othmer Method Certification)

SEK 16 800:- exkl moms (med reservation för framtida kursförändringar ) Så snart vi fått din anmälan,  skickar vi en bekräftelse samt en faktura på anmälningsavgiften SEK 800:-. Om Du inte får någon bekräftelse – vänligen hör av dig till oss!

I priset ingår kursmaterial, lunch, för- och eftermiddagsfika alla dagar. Vi tillhandahåller allt material (datorer etc, ) som behövs för kursens genomförande. Vi erbjuder också kostnadsfri installering av programvaran i din dator vid köp av utrustning.

För mer information och/eller anmälan till kursen, maila: [email protected]

Vi vill erbjuda en hög kvalité på våra kurser. varför vi sätter hög prioritet på att förbereda oss inför ditt deltagande. Av den anledningen behöver vi i god tid veta att Du kommer. Avbokning gjord upp till 40 dagar före kursstart kan göras utan kostnad, med undantag för anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokningar gjorda mellan 10 till 40 dagar före kursstart innebär att 50% av kursavgiften måste betalas. Om avbokning görs med mindre än 10 dagars varsel, måste hela kursavgiften betalas. Avbokning ska ske skriftligt till [email protected] och blir giltig efter vår bekräftelse. Ca 8 veckor före kursstart skickar vi faktura på resterande belopp.

Boka kurs

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos tränahjärnan & klaraskolan AB, i syfte att informeras om kommande utbildningar. *

Jag godkänner bokningsvilkor/avbokningspolicy samt är införstådd med att bokning är bindande. *